1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Testimonials en getuigenissen van klanten

Wij zijn fier op onze realisaties en projecten die we hebben mogen opzetten voor onze klanten.
Hieronder zijn enkele van onze klanten aan het woord over onze manier van samenwerken en hoe wij hun project hebben aangepakt en tot een goed eind hebben gebracht.

 • Geert Van de Voorde, Euroreizen.be

  Een succesvolle website met +10.000 bezoekers/dag compleet herbouwen is niet zonder risico. Wouter zocht en vond oplossingen om deze gewaagde onderneming tot een succes te volbrengen. Bovendien behalen we nog meer topscores in Google op zeer competitieve zoekwoorden en weten die ook te behouden, wat de hoge kwaliteit van zijn SEO kennis duidelijk bewijst.

 • Joris Goossens, Kaasavond.be

  Ondertussen werk ik 4 jaar samen met Wouter. Hij ontwikkelde een prachtige website die talrijke nieuwe klanten naar ons bedrijfje leidt. Het gebeurt heel vaak dat klanten me vertellen dat de aanblik en de “ look” van de website hun voldoende vertrouwen inboezemde om bij mij een bestelling te plaatsen. Daarnaast zorgt Wouter ook voor het onderhoud van de website zodat ik me daar geen zorgen moet over maken. Wouter realiseerde ook een aantal projecten voor de overheid en ook daar hoor ik bij de gebruikers veel lof.

 • Kristien Oeyen, Perpetos Group

  W247 heeft de websites van Perpetos Group ontwikkeld. Wouter is een betrouwbare partner met ruime expertise in online toepassingen, die onze uitdagingen begrijpt en binnen tijd en budget een naadloze oplossing levert.

 • Geert Van Hijfte, Dotplus

  W247 in het algemeen en Wouter Coppens in het bijzonder is voor ons bedrijf een zeer betrouwbare externe partner. Geen enkele webtoepassingsvraag blijft onbeantwoord. Snelle service voor creatieve oplossingen met correcte prijzen.

 • Ing. Dieter Brouns, EPC-platform.be

  Het CMS van w247.be is een professionele verademing. Eindelijk terug plezier met websites ontwikkelen! Na het alombekende ploeteren in html-programma's, is uw CMS echt wel te appreciëren.

 • Jeroen Jansen, @thetys.eu

  Onze site staat nu een maand on-line en de reacties zijn zeer positief. Zelfs zonder "optimalisatie" scoort onze website op het eerste blad in Google. We zijn dus zeer tevreden over de geleverde site. Ook de gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaar zijn meer dan OK. Als ik hoor dat iemand een developer zoekt zal ik niet nalaten je aan te prijzen. Je mag me ook altijd als referentie gebruiken.

 • Patricia Vermast, Febelmar

  Wouter heeft met zijn CMS-tool ons de mogelijkheid gegeven om onze site zelf efficiënt te beheren en te onderhouden, en dit in 3 talen. Steeds meer van onze stakeholders vinden hun weg (en komen terug!) naar de site waardoor onze doelstelling is bereikt. Beschikbaarheid, meedenken met de klant en snelheid in beantwoorden van vragen en leveren van oplossingen zijn geen onbelangrijke kenmerken van Wouter!

 • Patrick Hermie, Mediah

  Wouter built my SEO-ready website in a few weeks time, from concept to delivery of a very easy to use CMS that allows me to update and expand the website as I want. Wouter deeply understands the client's needs, is an expert, gives excellent advise and delivers exactly what was agreed at a very fair price.

 • Nico Fransen, CEO Zionmedia

  Dankzij de ervaring en internetkennis van W247 heeft Wouter voor onze firma de website gemaakt die we in gedachten hadden. Wouter denkt actief mee, om van de website een waar succes te maken. Op vragen van onze kant werd snel een antwoord gegeven.

 • Hilde van de Walle, hildevandewalle.be

  Als beeldend kunstenaar is het belangrijk dat mijn site sterk aanschouwelijk is en regelmatig kan aangepast worden met recent beeldmateriaal van nieuwe kunstwerken. Wouter zit treffend op dezelfde golflengte en noden van de klant en maakt de site voor zijn klant zeer gebruiksvriendelijk. Hij is inventief en zijn diensten zijn accuraat en snel.

 • Robert Joos, BDMS

  Onze site werd door Wouter volledig herschreven en omgezet naar een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke site. De site heeft nu aanzienlijk meer bezoekers en is nu een professionele en rendabele site. Wouter werkt accuraat en is een expert inzake het bouwen van websites die werken. Samenwerken met Wouter is aangenaam, waarbij het luisterend oor voor de klant en duidelijke adviezen uitgesproken pluspunten zijn.

 • Dominique, Foto Passepartout

  Dank je wel Wouter … ziet er allemaal héél goed en verzorgd uit, écht professioneel-werk!