1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is bedoeld om uw website zo goed mogelijk te laten scoren bij de zoekmachines zoals Google, Yahoo!, MSN Live, ... Het is eigenlijk een verzamelnaam voor een gans arsenaal aan technieken die ertoe bijdragen je natuurlijke (organic) ranking in de zoekmachines te verbeteren, optimaliseren of te behouden.

Het is belangrijk dat je website wordt gevonden op de voor de webpagina relevante trefwoorden of zoektermen. Een goede ranking verhoogt het aantal bezoekers voor je website en maximaliseert het rendement van je website (ROI).

Wat doen wij bij zoekmachineoptimalisatie

We maken geen gebruik van ongeoorloofde truukjes zoals het gebruiken van misleidende metatags, het opmaken van tekst in dezelfde kleur als de achtergrondkleur of zoekmachines om te leiden naar een andere website dan de gewone bezoekers.

Wij hebben alle nodige kennis in huis om je website optimaal te laten scoren, en hebben reeds een mooi trackrecord opgebouwd met succesvolle realisaties.

Laat je een nieuwe website door ons bouwen, dan is deze steeds maximaal zoekmachine geoptimaliseerd, je beschikt reeds over een website maar wil deze laten optimaliseren? Dan helpen we je graag hierbij.

U wil zelf gaan optimaliseren

Zoekmachine optimalistie is geen "rocketscience wetenschap of technologie", in principe kan iedereen met de nodige internetkennis het.
Wil je graag enkele uurtjes opleiding, een rapportje van je site wat en hoe je dit kan optimliseren? We helpen je graag, contacteer ons!

Gerelateerde Projecten

  • Euroreizen.be
  • Fimatour