Ontdek je online groeipotentieel

 • Tijdens het analysetraject achterhalen we waar je momenteel staat in je digitale activiteiten en waar de struikelblokken/opportuniteiten liggen.
 • We kijken daarbij verder dan de toestand van je website en social media kanalen, al gaan we daar uiteraard ook grondig door. Om online succes te halen, moeten we jou en je onderneming echt goed leren kennen.
Vraag je analyse aan

Welk soort (lastige) vragen stellen we je?

1. Hoe kijk jij als ondernemer naar je bedrijf?

Ben je iedere dag bezig met groeimogelijkheden detecteren of ga je eerder meedraaien in het uitvoerend werk, waardoor er weinig tijd is voor innovatie?

2. Is er voldoende online kennis en ervaring in je bedrijf aanwezig?

De verleiding is groot om je online marketing zelf te doen, maar heel vaak is dat helemaal geen goed idee om de echte resultaat te boeken. Doe waar je zelf het beste in bent. Wij helpen je wel met je online potentieel.

3. Is je aanbod zelf voldoende afgestemd om online aan de man te brengen?

Heeft je product of dienst een hoge of lage transactiewaarde per verkoop? Dit is heel belangrijk om te weten welke marketingkanalen en campagnes realistisch zijn voor jou.

4. Hoe sta jij ervoor tegenover concurrenten?

Zie je bij iedere zoekopdracht in Google je concurrenten hoger staan dan jezelf? Of is het net omgekeerd en wil je die sterke positie behouden?

5. Doe je al online marketing, maar zonder (voldoende) resultaat?

Ja, ik ben me ervan bewust dat online marketing werkt, en investeer hier ook in. Hiervoor heb ik een online marketing bureau. Ik geef de nodige euro’s uit maar er is geen coherente aanpak waardoor de resultaten minimaal zijn.

Wat analyseren we precies?

Een analysetraject bestaat uit 4 verschillende onderdelen:

1. Technische analyse van je website/webshop

Werkt je website te traag? Scoort hij om een of andere reden niet in Google, ondanks jouw inspanningen? Wij achterhalen de reden en lossen het op voor jou.

2. Gebruiksvriendelijkheid en inhoud

Is je website gebruikersvriendelijke genoeg (UX), is hij opgebouwd op zo’n manier dat hij aanzet tot conversie? 

Staan er de juiste teksten op en pakkende foto’s die zo van je site een coherent geheel maken en de bezoeker weten te overtuigen?

3. Vindbaarheid in Google en online reputatie

Hoe zit het eigenlijk echt met je verhaal in Google? Sta je nummer 1 op de juiste zoekwoorden? Komen de juiste bezoekers?

Wat met je online reputatie? Wist je dat backlinks van de juiste websites een grote invloed hebben op de positie van je website.

Heb je (positieve) reviews op je Google My Business pagina? Dit en nog veel meer spitten we boven.

4. Wat met je social media kanalen?

Ben je aanwezig op de juiste social media kanalen? Focus op wat echt werkt voor jou, waar zitten je potentiële klanten en ga focussen op die kanalen.

Hoe kan je likes of volgers omzetten in ambassadeurs en klanten?

Heb je vanalles gehoord over personal branding, social advertising en influencer marketing, maar heb je geen flauw idee hoe je dat concreet op jouw bedrijf kan toepassen? Wij kijken welke platformen bij jou passen (Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube, Waze, TikTok,…) en werken graag een doeltreffende campagne uit.

Vaste prijs voor een duidelijk beeld van je online positie.

Het ideale startpunt voor je groei.

Jouw investering
750
voor dit complete analysedocument
Je ideale start voor groei
Handgemaakte analyse
Kritisch bekeken door échte experts
15 jaar ervaring in 1 document
Bestel nu

Waarom onze analyses zo goed zijn?

Wij gaan ons verdiepen in je klanten. Zo kom je te weten waar ze online van wakker liggen en kan je de perfect groeistrategie toepassen.

1. We willen écht te weten komen wat je klanten online zoeken

Wij verdiepen ons echt in jouw bedrijf. Dat is volgens ons de enige manier om samen vooruit te gaan. Geen standaardrecepten van dertien-in-een-dozijn maar een kritische blik en volledig werk.

2. Een volledig en realistisch beeld

Je krijgt een beeld dat écht volledig is: waar kan je met ons concreet naartoe werken? Welk resultaat is echt realistisch? En welke investering staat daar tegenover op korte en langere termijn.

3. Wij leveren met de hand gemaakte analyses

Verwacht je niet aan een standaard rapportje zoals je er al zoveel hebt ontvangen. Bij ons geen software waar we snel even je site doorhalen meer analyses van experts die weten wat er echt toe doet !

4. Wij ontzorgen je, laat het werk aan ons over

Hoe kan jij beter groeien met je bedrijf? Door ervoor te zorgen dat je je 100% kan focussen op wat jij goed kan. Laat de uitvoering over aan vakspecialisten. Zo heb jij weer tijd voor je eigen vak.

5. Wij zijn niet meer groen achter de oren

Bij ons kreeg je geen junior aan de lijn, enkel specialisten met de nodige jaren relevante ervaring op de teller.

Wist je: wat we vertellen we ook zelf toepassen op onze websites. Naast de websites van onze klanten beheren we ook nog onze eigen high-traffic sites. Zo weten we perfect wat echt werkt, en ben je er zeker van dat je geen trial en error moet ondergaan. Van de eerste keer er bots op !

Download een voorbeeld  Analyse cover

  Wat levert een analyse jou op?

  Je ontvangt een uniek analyserapport met concrete werkpunten, adviezen en tips om je concurrent online te verslaan.
  Gedetailleerd werkdocument

  Je krijgt een gedetailleerd document waarmee marketingspecialisten zoals wijzelf concreet aan de slag kunnen. Tips, ideeën, strategieën en uitwerkmethodes op maat van jouw bedrijf en klaar om toe te passen.

  Niet alleen blabla maar ook boemboem

  Wil je de concrete actiepunten ook laten implementeren? Dan heb je bij ons al een partij die weet waarover het gaat en die niet vanaf nul herbegint. Wij kunnen zowel technisch als op marketingvlak de taken opnemen.

  Versla je online concurrent

  Je ziet waar jij beter of slechter doet dan je concurrenten en kan daarmee tot actie overgaan. Welke stappen dien je te nemen om de competitie in te halen of voor te blijven?

  Bonus

  Als kers op de taart krijg je een zicht op de toekomstige resultaten wanneer je met ons zou samenwerken. Hoeveel omzetstijging kan je voorop stellen voor de volgende jaren?

  Bekijk hoe onze analyses de start zijn voor constante groei.

  Serie ondernemer Frederick De Buck - Zaakvoeder van No-Bucket
  Frederik Fassado Water-Dicht

  Nog meer info of direct starten?

  Plan een gratis video sessie met ons in van 30 minuten.
  Wij vertellen je meer over de voordelen van onze analyse + live voorbeelden.