Waarom zit je bij ons beter dan bij andere bureaus?

Onze kernwaarden, waarom we elke dag met goesting werken voor onze klanten:
  • Doeners, met een pragmatische aanpak
  • Gaan uit van realisme en gezond boerenverstand
  • Inzet en volharding, opgeven staat niet in ons woordenboek
  • Veeleisend, we gaan niet voor half werk
  • Specialisten die toepassen wat ze preken, wij zijn eigenaar van meerdere high-traffic websites
W247 winning team

Wij durven tegenspreken

Van jaknikkers kan je niks leren. Wij durven onze eigen én jouw aanpak in vraag te stellen. We zijn flexibel en sturen bij. We houden ons niet halsstarrig vast aan één bepaalde actie of kanaal, we analyseren en optimaliseren je traject en kijken hierbij steeds naar het eindresultaat.
Katrijn Hendrickx W247.BE Wetteren
Wouter Davy W247

Wij leven ons in, en willen je business door en door leren kennen

Vanaf de zijlijn staan brullen is niet ons ding. Wij weten al lang dat je met betrokkenheid en transparantie veel verder komt. Om optimale resultaten te behalen willen we precies weten op welke specifieke manier jij zaken doet met je klanten.

De digitale experten

Gebruik onze expertise, kennis en ervaring om online te groeien.
w247-wetteren-4
Wouter Coppens
Internet ondernemer

Reeds 15 jaar actief als webontwikkelaar. Als consultant help ik ondernemers om van hun website een onmisbare verkoopstool te maken. Programmeren en coderen zijn mijn ding. In mijn vrije tijd vind je me op mijn MTB.

Davy Haegeman W247 Wetteren
Davy Haegeman
Senior Online Marketeer

Wrijven over de toverlamp werkte niet, dus duik ik iedere dag in de donkerste krochten van Google voor ondernemers. Ik ga op zoek naar alles wat online werkt. Geen last van overgewicht, dus de smalle doorgangen lukken ook.

Katrijn Hendrickx W247.BE Wetteren
Katrijn Hendrickx
Senior Online Marketeer

Al meer dan 10 jaar bezig met de ins en outs van internetmarketing. Specialisatie in content marketing, affiliate marketing, e-commerce, paid advertising en marketing automation.

Verder ben ik te vinden achter mijn schildersdoeken en op social media.

Katrijn Hendrickx Lego
Davy Haegeman Lego
Wouter Coppens Lego

Waar staat W247 voor?

Onze naam staat al 15 jaar lang voor een website die 24/7 voor jou gaat werken. Dat is waar we naar streven: jij hebt rustig de tijd voor andere zaken en je website genereert resultaat.
Dat onze grote baas Wouter heet, berust louter op toeval 😉
Contacteer ons

Wat klanten over ons zeggen

We kunnen over onszelf zeggen wat we willen, maar luister vooral naar de ervaringen van onze klanten.
Een succesvolle website met +10.000 bezoekers/dag compleet herbouwen is niet zonder risico. Bij W247.BE zochten en vonden ze de oplossingen om deze gewaagde onderneming tot een succes te volbrengen. Bovendien behalen we nog meer topscores in Google op zeer competitieve zoekwoorden en weten die ook te behouden, wat de hoge kwaliteit van hun SEO kennis duidelijk bewijst.
Geert van de Voorde Euroreizen.be
W247 heeft de websites van Perpetos Group ontwikkeld. Wouter is een betrouwbare partner met ruime expertise in online toepassingen, die onze uitdagingen begrijpt en binnen tijd en budget een naadloze oplossing levert.
Kristien Oeyen Perpetos Group
Onze site staat nu een maand on-line en de reacties zijn zeer positief. Zelfs zonder 'optimalisatie' scoort onze website op het eerste blad in Google. We zijn dus zeer tevreden over de geleverde site. Ook de gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaar zijn meer dan OK. Als ik hoor dat iemand een developer zoekt zal ik niet nalaten je aan te prijzen. Je mag me ook altijd als referentie gebruiken.
Jeroen Jansen Zaakvoerder Formaz.be
Het CMS van w247.be is een professionele verademing. Eindelijk terug plezier met websites ontwikkelen! Na het alombekende ploeteren in html-programma's, is uw CMS echt wel te appreciëren.
Ing. Dieter Brouns EPC-platform.be
Dankzij de ervaring en internetkennis van W247 heeft men voor onze firma de website gemaakt die we in gedachten hadden. Men denkt actief mee, om van de website een waar succes te maken. Op vragen van onze kant werd snel een antwoord gegeven.
Nico Fransen CEO Zionmedia
Gedimat
APT International
Any Green
Het Bataljon
Reisroutes
Universiteit Gent
Aquatec Vochtbestrijding
Bouwdepot

Wil jij ook meer online groei creëren
met je bedrijf?

Plan een gratis video sessie met ons in van 30 minuten.
De ideale manier om direct alle troeven op tafel te leggen.