Website review sprint

Bekijk je website samen met ons en 7 andere ondernemers

Wat is de website review sprint?

Een nuchtere kijk van een marketeer en gelijkgezinden

Tijdens de website review sprint gaan we gedurende 1,5 uur een grondige blik werpen op jouw website en die van de andere ondernemers die zich hebben ingeschreven:

  • Hoe zit het met de look & feel van je website?
  • Welke goede en mindere punten zijn er?
  • Welke functies zijn goed en welke kunnen beter?
  • Je krijgt een kritische kijk van een ervaren marketeer
  • En je krijgt de onafhankelijke blik van collega-ondernemers

👇 Lees hieronder hoe we dit voor jou doen.

w247-wetteren-1

Wat ga je leren?

  • Tijdens de online sessie gaan we op een interactieve manier achterhalen waar er kansen liggen om je website of online marketingkanalen te verbeteren.
  • Het unieke aspect is dat je niet alleen leert van onze marketeer, maar ook van de andere ondernemers: wat zien zij als neutrale bezoekers op jouw website?
  • Iedere website wordt bekeken, dus jij kan op jouw beurt ook tactieken of ideeën opdoen van de andere ondernemers die je ook in jouw marketing kan toepassen. We leren dus volop van elkaar.

Voor wie is de website review sprint geschikt?

Iedere ondernemer met een website kan zich inschrijven. De plaatsen zijn beperkt tot maximaal 8 deelnemers. Zo kunnen we voldoende tijd en aandacht besteden aan iedere website.

Je krijgt unieke inzichten van een marketeer en neutrale bezoekers:

Na de website review sprint zit je boordevol inspiratie om meer groei te realiseren met je website.
Schrijf je hier in

Reserveer hier je plek voor een van de volgende sprints

Wat klanten over ons zeggen

We kunnen over onszelf zeggen wat we willen, maar luister vooral naar de ervaringen van onze klanten.
Een succesvolle website met +10.000 bezoekers/dag compleet herbouwen is niet zonder risico. Bij W247.BE zochten en vonden ze de oplossingen om deze gewaagde onderneming tot een succes te volbrengen. Bovendien behalen we nog meer topscores in Google op zeer competitieve zoekwoorden en weten die ook te behouden, wat de hoge kwaliteit van hun SEO kennis duidelijk bewijst.
Geert van de Voorde Euroreizen.be
W247 heeft de websites van Perpetos Group ontwikkeld. Wouter is een betrouwbare partner met ruime expertise in online toepassingen, die onze uitdagingen begrijpt en binnen tijd en budget een naadloze oplossing levert.
Kristien Oeyen Perpetos Group
Onze site staat nu een maand on-line en de reacties zijn zeer positief. Zelfs zonder 'optimalisatie' scoort onze website op het eerste blad in Google. We zijn dus zeer tevreden over de geleverde site. Ook de gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaar zijn meer dan OK. Als ik hoor dat iemand een developer zoekt zal ik niet nalaten je aan te prijzen. Je mag me ook altijd als referentie gebruiken.
Jeroen Jansen Zaakvoerder Formaz.be
Het CMS van w247.be is een professionele verademing. Eindelijk terug plezier met websites ontwikkelen! Na het alombekende ploeteren in html-programma's, is uw CMS echt wel te appreciëren.
Ing. Dieter Brouns EPC-platform.be
Dankzij de ervaring en internetkennis van W247 heeft men voor onze firma de website gemaakt die we in gedachten hadden. Men denkt actief mee, om van de website een waar succes te maken. Op vragen van onze kant werd snel een antwoord gegeven.
Nico Fransen CEO Zionmedia