10 x meer bezoekers en 50% meer leads

Klant

Any Green plantenverhuur

Resultaat

Websitebezoekers x 10

Project

Any Green specialiseert zich in verkoop en verhuur van planten voor bedrijven en het aanleggen van groen in kantoorgebouwen, winkelcentra, hotels en meer.

Zaakvoerder Benoit kwam jaren geleden bij ons terecht om zijn website te vernieuwen. Al snel werd duidelijk dat het verhaal niet bij het bouwen van een nieuwe website zou blijven.

Diensten
  • SEO
  • SEA
  • Social Media
  • Contentcreatie
  • Webdesign

De uitdaging

We zorgden eerst en vooral voor een duidelijk online verhaal voor Any Green. Het gaat over planten voor bedrijven en dat is meteen duidelijk.

Meer aanvragen was echter een andere uitdaging waar Any Green tegenaan liep. De website haalde voor ze bij ons kwamen een paar honderd bezoekers per maand, maar veel offertes kwamen daar niet uit voort.

Benoit schakelde ons in om de online marketing dan ook een boost te geven.

Onze aanpak

In een eerste luik besloten we om op korte termijn te gaan adverteren via Google Ads (toen nog AdWords) om snel wat meer leads te genereren.

Het tweede deel van het plan was content marketing: de blog werd gevuld met nieuwe pagina’s over de populairste planten voor bedrijven. Daarnaast kwamen er maandelijks nieuwe artikels bij met inspiratie voor bedrijfstuinen en groen op kantoor.

Dat deden we voor de lange termijn. Intussen zijn we 6 jaar later, en we doen dat nog steeds.

Het resultaat

Snelle groei in bezoekers

Zoals gezegd, haalde de website aanvankelijk maar een paar honderd bezoekers per maand. De eerste inspanningen trokken dat aantal al snel over de 1.000. Daarna groeide de website steeds sneller. Na 2 jaar waren er al 3.000 tot 4.000 bezoekers per maand.

Groei blijft zich doorzetten

Na 4 jaar zien we pieken tot 9.000 bezoekers per maand. In 2021 werd de kaap van de 10.000 maandelijkse bezoekers doorbroken.

Van meer bezoekers naar meer klanten

Uiteraard groeiden de conversies ook mee. Any Green realiseerde al snel 50% meer conversies dan voordien, terwijl de kostprijs voor online marketing met bijna de helft was gedaald. Dat is dubbel winnen!

Wil je ook deze resultaten? Tijd om in actie te schieten!

Vraag de ondersteuning van digitale experten en ga voor een resultaatgericht aanpak.
Plan een gratis video sessie in van 30 minuten met ons of stuur een bericht.

Nog niet zeker? Download ons verhelderende e-book

Ontdek hoe ook jouw bedrijf op een constante en gestructureerde manier online kan groeien moet Ons Groeisysteem™.
+50 pagina's waardevolle tips en inzichten om via je website meer groei te realiseren.    Whitepaper Groeisysteem W247.BE