10 x meer bezoekers en 50% meer leads

Klant

APT International

Resultaat

Websitebezoekers x 10

Project

Sinds 1991 is APT International toonaangevend in de aankoop, verkoop en revisie van tweedehands industriële productiemachines voor de metaalindustrie.

Door de ervaren techniekers krijgen de tweedehandse metaalbewerkingsmachines een nieuw leven en worden opnieuw opgeknapt. De machines worden wereldwijd verkocht en geleverd.

Steeds meer krijgen ze concurrentie van online marktplaatsen en werd de website naar beneden geduwd in de zoekresultaten.

Diensten
  • SEO
  • SEA
  • Social Media
  • Contentcreatie
  • Webdesign

De uitdaging

Een website bouwen in 6 talen met tientallen technische specificaties en meer dan 10.000 machines in 250 product categorieën.

De website van meer content voorzien zodat we weer goede posities in zoekresultaten krijgen. Geen vanzelfsprekende opdracht aangezien het gaat om erg technische informatie.

Daarnaast namen we ook de Google Ads-account over: deze account werd niet goed onderhouden door een vorig agency en zat vol technische fouten.

Onze aanpak

We begonnen met het uitschrijven van een stramien voor de teksten om op die manier gericht te kunnen schrijven. Er werden iedere maand verschillende teksten geschreven voor de categoriepagina’s en de teksten werden beter met elkaar verbonden.

Verder namen we ook de Google Ads-account onder handen en splitsten de bestaande advertenties op. Daarbij werden ook alle advertenties nagekeken en verbeterd zodat ze technisch klopten.

Het resultaat

Snelle groei in bezoekers

Zoals gezegd, haalde de website aanvankelijk maar een paar honderd bezoekers per maand. De eerste inspanningen trokken dat aantal al snel over de 1.000. Daarna groeide de website steeds sneller. Na 2 jaar waren er al 3.000 tot 4.000 bezoekers per maand.

Groei blijft zich doorzetten

Na 4 jaar zien we pieken tot 9.000 bezoekers per maand. We verwachten dat we in 2021 de kaap van de 10.000 maandelijkse bezoekers gaan doorbreken.

Van meer bezoekers naar meer klanten

Uiteraard groeiden de conversies ook mee. Any Green realiseerde al snel 50% meer conversies dan voordien, terwijl de kostprijs voor online marketing met bijna de helft was gedaald. Dat is dubbel winnen!

Wil je ook deze resultaten? Tijd om in actie te schieten!

Vraag de ondersteuning van digitale experten en ga voor een resultaatgericht aanpak.
Plan een gratis video sessie in van 30 minuten met ons of stuur een bericht.

Nog niet zeker? Download ons verhelderende e-book

Ontdek hoe ook jouw bedrijf op een constante en gestructureerde manier online kan groeien moet Ons Groeisysteem™.
+50 pagina's waardevolle tips en inzichten om via je website meer groei te realiseren.    Whitepaper Groeisysteem W247.BE