200% meer offerteaanvragen

Klant

Water-Dicht vochtbestrijding

Resultaat

200% meer offerteaanvragen

Project

Water-Dicht Vochtbestrijding specialiseert zich sinds 2012 in vochtbestrijding en kelderdichting. Zaakvoerder Frederik De Buck had het in de eerste jaren moeilijk om een geschikt marketingbureau te vinden en dat mondde uit in een aantal slechte ervaringen met hoge facturen en nauwelijks resultaat.

We troffen dus een gemotiveerde ondernemer aan die het vooral kotsbeu was om mee te gaan in gladde salespraatjes en eindeloze beloftes. Hij wou een marketingbureau dat effectief doet wat het belooft.

Diensten
  • SEO
  • SEA
  • Contentcreatie
  • Webdesign

De uitdaging

De website en de inhoud ervan lieten op veel vlakken te wensen over. De inhoud was totaal onvoldoende om potentiële klanten te overtuigen om Water-Dicht Vochtbestrijding in te schakelen en ook op Google was de website totaal niet concurrentieel. Eigenlijk geloofden we niet eens dat er effectief al marketingexperts hadden aan gewerkt.

Onze aanpak

Er werd een nieuwe website opgezet die het op 3 punten beter moest doen:

  • Bezoekers duidelijker tonen dat het geen offertewebsite is, maar effectief een bestaand bedrijf
  • De inhoud veel rijker en uitgebreider maken om zo te kunnen scoren op Google
  • De sterktes, werkwijze en aanpak van Water-Dicht in de kijker zetten

De nieuwe website had al snel effect, maar daar bleef het niet bij. We gingen voor een combinatie van advertenties en content marketing om het aantal offerteaanvragen te verhogen. Zo werd de sectie “tips en advies” zeer belangrijk om vochtproblemen te duiden en oplossingen aan te reiken.

Dit traject wordt nog steeds maandelijks verder gezet.

Het resultaat

Groeien in een heel concurrentiële markt

Water-Dicht slaagde erin om 200% meer conversies te halen dan voorheen en is daarmee een stevige speler geworden in de heel concurrentiële sector van vochtbestrijding. De website groeit nog steeds jaarlijks met 30%.

Het online succes van Water-Dicht spoorde Frederik in de voorbije jaren aan om ook met net zo veel resultaat hetzelfde traject te doorlopen voor zijn gevelrenovatiebedrijf Fassado en ook voor Nulli, dat zich toelegt op houtwormbestrijding en vogelwering. Wij werken met veel plezier verder aan het succesverhaal.

Wil je ook deze resultaten? Tijd om in actie te schieten!

Vraag de ondersteuning van digitale experten en ga voor een resultaatgericht aanpak.
Plan een gratis video sessie in van 30 minuten met ons of stuur een bericht.

Nog niet zeker? Download ons verhelderende e-book

Ontdek hoe ook jouw bedrijf op een constante en gestructureerde manier online kan groeien moet Ons Groeisysteem™.
+50 pagina's waardevolle tips en inzichten om via je website meer groei te realiseren.    Whitepaper Groeisysteem W247.BE